Zboara, puiule, dar zboara in liniste!

10 01 2008

Nu mai e zi in care sa nu vad la stiri cate o scena de mahala pe aeroporturi. Si evident, cretinii de la TV incep la fel.

Prezentatoarea, din studio, zambitoare:
Inca un scandal la aeroport! 47 de romani, un congolez si un porc de Guineea asteapta de trei ore si 49 de minute sa se imbarce in cursa spre Napoli operata de compania low-cost BlueHair. Dupa ce si-au petrecut vacantele de sarbatori in tara ascultand manele in metrou, batand nevestele si facand curse cu masinile din 2002 cu numere de Italia dar neinmatriculate in Romania ca asta costa bani, oamenii doresc sa ajunga maine la munca, insa sunt pusi in dificultate de compania operatoare de zbor. Dam legatura corespondentului care se afla la fata locului.

Corespondentul, intre pungi de rafie, damigene cu tuica si poale in cap:
Buna seara, ma aflu pe aeroport, in mijlocul multimii de oameni nemultumiti de tratamentul la care au fost supusi de compania low-cost.
[Tipete din multime – Sa vina televiziunea! Videanu e de vina! Toti sunt niste tepari! Au dat cu zapada ca sa nu ajungem noi la munca!]
Acestia si-au petrecut vacanta de sarbatori in tara, ascultand manele in metrou, batandu-si nevestele si facand curse cu masinile aduse din strainatate, si maine ar trebui sa fie prezenti la prima zi de curatat cartofi si cules ciuperci cu trei capete, insa decolarea a intarziat deja cu trei ore si 51 de minute. Am langa mine o doamna care maine trebuie sa fie baby-sitter pentru copilul ilegitim al lui Berlusconi cu Ramona Bambola.
– Doamna, ce parere aveti de aceasta situatie?
– Non e possibile, questa e bataie de joc, am fost la barbat in Botosani sa ma bata si el ca am lipsit de doi ani din tara, si mi-a lipsit atingerea lui tandra, e adesso, cand trebuie sa torno la munca, questi maledetti mizerabili ne tin pe aeroport ca pe ultimii uomini.
– De ce vi s-a spus ca a aparut aceasta intarziere?
– Deci suntem tratati ca niste animale. Ne tin aici, la 25 de grade, pe scaune, cu cornuri si cafea si ni se strica tutti i caltabosi pe care ii avem in bagajele de mana!
– A venit vreun reprezentant al companiei sa va dea explicatii?
– Au trimis una idiota di 25 anni sa ne explice a noi che e ceata si avionul non puo’ decolare in queste condizioni! Vroia fufa sa ne pacaleasca pe noi ca ne-am risca viata si ca normele de securitate nu le …comme si dice… permit sa decoleze. E o conspiratie! E mana lu’ Videanu, ca tot drumul de la Botosani la Bucuresti a fost plin de zapada!
– Va multumesc doamna. Am alaturi de mine pe domnul M’Bongo din Congo, o pata de culoare in aeroport, care ne poate arata cum vede un strain situatia curenta. Cum traiti aceste clipe dramatice in care sunteti sechestrati practic pe aeroport?
– La mine place la Romania. Belles fillettes, bere ieftina, sunt aici de trei ani si am o prietena din Pascani care crede ca sunt la facultate, asa ca o intarziere de trei ore si 53 de minute nu e decat un prilej bun sa cunosc mai bine la culture locale, si tu comprends ce que je veux dire. Mai rau cu porcul de Guineea. Je crois qu’il va faire un bon sandwich. Chez nous, en Congo, e o delicatesa, comme les mititei en Romania.
– Iata, doamnelor si domnilor, un nou incident neplacut la care sunt supusi oamenii care incearca sa isi faca un rost in afara tarii, oameni care sunt un adevarat motor al economiei, care sacrifica atat de multe pentru o viata mai buna a apropiatilor.

Prezentatoarea, din studio, indignata:
Iata cum, sub pretextul absurd al cetei, al sigurantei, al faptului ca in prezent conditiile atmosferice fac imposibil zborul si al reglementarilor internationale care interzic efectuarea de transporturi aeriene in situatii nefavorabile, acesti oameni civilizati primesc o palma de la compania aeriana, de la autoritatea aeroportului, de la soarta si nu in ultimul rand de la Dumnezeu, Allah, Buddha si Bivolaru.
[Fata, i-am zis pe toti sau am uitat vreunul? Ah, la dracu, cred ca asta s-a auzit pe post]

Advertisements

Actions

Information

One response

10 01 2008
Emilian

Am ras cu lacrimi. 🙂 Super tare postul asta, ai votul meu pentru el!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: