Life is a playground

18 12 2007

Nu exista prietenie dezinteresata intre un tip si o tipa. Ele, care graviteaza in acelasi cerc cu tine, se impart in actuale, foste, as vrea sau ar vrea. Cu variatiile gen as fi vrut, as mai vrea, ar fi vrut sau ar mai vrea.
O relatie dureaza intre cateva ore, pana ii gasesti telefonul si iti stergi numarul (eminamente sexuala, zic eu) si toata viata (zic ei, nu am idee).
Este mai intai faza de chase, care in cazurile nasoale este mai buna decat the thing itself. Si mai este si faza de chase continua, care nu se finalizeaza niciodata concret. Un fel de miraj.
Apoi incepe relatia propriu-zisa. Standard. Tu si ea. Si dupa prima faza de tu si ea, incep comparatiile. De la a doua relatie din viata incep comparatiile cu prima. Si pe masura ce timpul trece se inmultesc elementele de comparat. Aia era mai nu-stiu-cum. Asta e mai-asa. Cealalta mai-pe-dincolo.
Una peste alta, pleci mereu de la aceiasi termeni. Doi insi care vor sa vada cum e sa fie un pic mai mult decat just friends. Si de aici intervin deciziile tale, deciziile ei, norocul si ceilalti. Sau celelalte. Iar un element decisiv este ganditul. Sau mai exact daca gandesti cu capul, cu inima sau cu penisul. Nu neaparat in aceasta ordine.
Despartirea nu este niciodata cu doi oameni la o masa cazand de acord ca nu mai merge si mergand fiecare linistit pe drumul sau. Inseamna ca nu a fost nimic. Despartirile sunt urate, pentru ele cu plans, cu suicidal thoughts, cu sex, cu tipete, amenintari, sau pur si simplu fara nimic, cand te trezesti ca bati la o usa la care deja raspunde altceva.
Si cu exceptiile rare in care unul din doi loveste sub centura, nu se termina brusc, ci incet. Cu sex sporadic si apoi cu prietenie. Din categoria fosta. Care cateodata e chiar nice.

Fuck me sideways, chiar am postat chestia asta pe blog?

Advertisements

Actions

Information

One response

4 01 2008
notalent369

dude, you’re sooo right!

scuze, dar am zis sa vad ce scrie concurenta:)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: