Ultimele trei dorinte

11 12 2007

Ideea pleaca de la o discutie funny. Cam care ar fi ultimele trei dorinte, in case u know… u kick the bucket. Fara limite de buget, doar de imaginatie. La mine ar fi cam asa (excluzand sex cu x sau multiplu de x, ca ar fi banal) :

Sao Paolo / Rio de Janeiro, eventual cu tot cu un carnaval
Sa conduc / sa fiu condus intr-o masina de F1 pe circuit
Concert U2

Lista e deschisa. Voi? Cam ce ati zice?

Advertisements

Actions

Information

8 responses

11 12 2007
uncharm

e foarte greu, doar trei. totusi: 1)flamenco fiesta in andalusia, 2 pe o insula pustie tropicala cu jerry (smith)jerrod – cu tot cu trasaturile personajului din sex and the city, 3)la filmari cu martin scorsese.

mai aveam macar inca trei.

11 12 2007
Aia Mica

Naspa intrebare….sau naspa moment pt o asemenea intrebare. Si clar 3 dorinte sunt prea putine. Mi-e teama ca o sa te dezamagesc si n-o sa scornesc cine-stie-ce minunatii de idei pline de creativitate! Ce e clar e ca treaba cu carnavalul de la Rio is a must, va trebui bifata oricum! Cred ca am mai vb despre asta. Aici suntem pe aceeasi lungime de unda. Din restu dorintelor nici nu stiu ce sa aleg….Ar cam trebui sa bifez cate una pt fiecare categorie. Mi-au mai ramas doua….oooof! Sa mai traiesc inca 100 de ani se pune? Ok, niuuu. Desi ar fi grozava dorinta asta….as avea timp sa le indeplinesc pe restu! He he….a2a: cred ca as vrea sa joc intr-un film / sa scriu o carte sau sa particip la o prezentare de moda (a lui elie saab probabil si as tine mortis sa imbrac si rochia de mireasa de la sfarsit) – oricare din astea pt ca nu ma pot hotari in momentul asta.Ooooof…greu! Si a 3a…..tre sa fie extrem de personala….nu cred ca pot sa zic tot, dar clar m-ar facea sa crap de ciuda ca mor. Poate implica si sex….da e mult mai mult de atat.(aaa….si dc implica sex….tre sa fie cu za best orgasm in za world – asta e o dorinta in dorinta si se accepta, ca sa fie clar! multiplu! ca uitasem sa zic). E cumva experienta aia de ultimate true deep shit…..(a se citi love)…..daca nu se poate si e prea complexa treaba, avem ca alternativa muuuulta iarba sau coca sau ceva…hi hi hi ;-D Cam asta ar fi…..daca imi mai vine idei….I’ll let u know!

11 12 2007
ursu

hm….vad ca toti vor sa ajunga undeva….
eu, as vrea si eu sa fac un tur pe lumea asta – adica macar sa pun un picior pe fiecare continent…dar presupun ca timpul ar fi limitat,(daca e sa kick the bucket), but still…:)
asta era unu, 2- hm trip to Mars.(deja e posibil). si trei sa nu iuta oameni de mine dupa 5 sau 10 ani.
cam asta era… selfish, nu?

11 12 2007
Aia Mica

Oamenii care conteaza n-or sa uite de tine, beibi 😉

11 12 2007
dan tudor

1. Sa cant in concert cu Metallica la chitara ritmica plus bairamu de dupa
2.sa fac turul lumii pe un motor de 1200 superbike.
3.sa fiu depozitat in insule exotice cu ape cristaline si caldura, unde sa fiu servit de…cu hash si ce mai vrea muschiu, scubadiving, inot, surf si fishing.
IDEEA E CA AS PUTEA FACE CEL PUTIN 2 DIN CHESTIILE DEMAI SUS DACA AS EMIGRA IN AUSTRALIA.

11 12 2007
Aia Mica

Aaa….si asteptam sa posteze si o persoana altruista, care sa aiba printre cele 3 dorinte sa descopere leacul pt cancer. Ne bazam pe tine, omule!!!
La mine ar fi fost a 4a…..paaare rau! 😀 nu puteam sa renunt la….dorinta in dorinta. Bai ce om sunt…..mi-e rusine! Cred ca o sa-mi schimb una din ele…..nu pot sa plec asa din lume, fara sa fac si eu un mare bine (mai ales ca implica si un pic de egoism….asa poate te tine minte toata lumea)

11 12 2007
Ranga

1. Kill a few people: Iliescu, Adi De Vito, etc
2. Invent a time travel machine
3. Run with it from the bucket

11 12 2007
silverwolf

da, dar daca inventezi masina timpului si te intorci cu ea degeaba i-ai omorat pe aia, ca or sa fie teferi. sau poate doar de placerea de a vedea sange? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: