Logan + alarma = caramida

5 12 2007

Buuuun. Te-ai ajuns. Ti-ai luat un Logan. Albastru, normal, ca jumatate din Romania, doar nu vrei sa iesi cu ceva in evidenta. Stick to the routine. Ai adus-o acasa. Ti-ai gasit loc de parcare. Ai iesit din masina. Clic. Inchidere centralizata. Clic. Armat alarma. Si te duci la treaba ta acasa, sa iti bati nevasta, sa il dai pe Guta la maxim si sa spargi o samanta, sau ce faceti voi astia cu Loganul. Pana aici totul e perfect. Bineinteles, ti-ai setat alarma sa urle de la primul strop de ploaie pana la ultima matza care trece la doi metri de masina. Bineinteles, alarma ta e personalizata. Are nivelul mediu, tare, foarte tare, si atat de tare incat e clar ca ai un Logan. Si nu te dezminti, si alegi ultima optiune. Acum vin si eu, pieton dezinteresat, simplu locatar al unui bloc pe un perimetru de 500 de metri in care nu doarme nimeni din cauza cacatului tau cu roti si intreb:
– Nu-i asa ca esti un taran prost daca iti pui alarma sa nu i se intample nimic cutiei tale cu roti si totusi o lasi sa urle toata noaptea?
– Faptul ca poate nu stai within hearing range de masina ta Logan si totusi i-ai pus alarma nu te face un taran prost?
– Daca stai la geam, iti auzi masina ca urla dar vezi ca nu e nimic in neregula si o lasi asa sa cante, ca un taran prost ce esti, nu esti cumva un taran prost?
– Daca ti-ai luat un Logan albastru, ti-ai pus alarma la maxim si te asteptai sa nu fac nimic cu o caramida nu inseamna ca esti un taran prost?
Da, am pus un post in care am mentionat de sase ori, incluzand titlul, cuvantul Logan (sapte cu asta) pentru ca vreau sa sprijin industria nationala auto, pentru ca mi se pare un automobil remarcabil si pentru ca posesorii merita intreaga mea simpatie si respect. Va iubesc. Nu va merit. Calcati-ma.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: