Yawning my jaws off

17 11 2007

Adica American Gangster. Ati vazut Blow? Dar Lord of War? Luati drogurile din primul si ideea din al doilea. Goliti produsul rezultat de orice urma de suspans sau de adrenalina. Gata. Simplu. American Gangster. Probabil cea mai interesanta parte a filmului este momentul de aproape de sfarsit, cand incep sa cada capetele pe ritm de Amazing Grace. De altfel filmul are 157 de minute si incepe cam in ultimele 15. Deci peste zece ani cand o sa ajunga si in Romania o sa puteti sa intarziati fara probleme ca nu o sa pierdeti nimic.
Spoiler: Denzel ajunge din sluga de drug lord drug lord. Denzel isi baga familia in business. Denzel isi ia sotie pe Miss Puerto Rico (da, atat de departe ajung asemanarile cu Lord of War). Denzel il face pe marele guru Assante mica sluga. Denzel ajunge suficient de sus cat sa aiba de unde sa fie prins de Crowe. Toata familia e busted. Denzel toarna tot. Si scapa cu 15 ani de inchisoare.
Loser: Assante in rol de godfather e ca si cum ai spune ca Holograf sunt rockeri.
Winner: Lymari Nadal. Doar pentru ca a avut un rol in care a trebuit sa arate bine. Lucru care i-a fost extrem de usor de facut.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: