Jump!

29 10 2007

Un drac imi baga fitile in ultimele zile cu un pic de sarit cu parasuta. Si cum nu sunt prea normal, ma tenteaza. Dau din curiozitate o cautare pe net sa vad cam cum sta treaba pe la noi.
Gasesc pagina Aero Bucuresti. Si din start sesizez un pic de umor negru, cand in stanga, pe prima pagina, dau de rubrica de In Memoriam. Sadic, ma gandesc eu. Si evident, dau clic.

„Dupa o viata de aviatie Nea Ion, Ioan TRUCMEL, nu mai este. A disparut in ziua de 19 noiembrie 2001, fara sa anunte, intr-un tragic accident, fiind lovit de un camion. Se pregatea sa mearga la inmormantarea unui coleg aviator, planoristul Marton de la Bucuresti.”

I mean, stiu ca nu e ok, da rad cu lacrimi. Asta a sarit toata viata cu parasuta si l-a calcat camionul. Cand se ducea la alta inmormantare. Camionul e chestia aia, mare, pe care nu prea poti sa o ratezi si care nu exceleaza la rapiditate cat sa zici ca te surprinde. Si cum pana mea a disparut fara sa anunte? Adica bulangiul ala de sofer nu putea sa ii dea doua minute, sa dea un telefon la un prieten, sa anunte, si abia apoi sa il calce? Ce oameni!

Carpe diem, ca oricum mori.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: