Killing spree

13 10 2007

Revenind la ideea de acum cateva post-uri. Daca as avea un shotgun, sa imi fac dreptate. Sau doar sa ma calmez. Sa vedem ce ar iesi intr-o zi obisnuita. Sa spunem ca fac un exercitiu de imaginatie, intr-o lume ideala, fara politie si fara pedeapsa pentru fapta savarsita.
Doua gloante din start, fara sa ies din bloc. Administratorul si piticul ala stirb care graviteaza in jurul blocului cu un aer mai mult decat suspect.
Metroul poate merge si condus de un singur om, asa ca unul va avea ghinionul de a gusta un pic de plumb, pentru toate zilele in care am asteptat ca boul. Si-asa am un feeling ca umbla cate doi doar ca sa aiba cu cine vorbi si pierde timpul pe drum si la capete. Practic nici nu as face un rau ci doar as eficientiza transportul.
Primul care scoate telefonul si pune manele si-o ia. In coaie.
Iesit la suprafata, un glont in genunchi primului sofer de autobuz care imi iese in cale. Daca imi e mila, si in cap. Daca nu, il las sa sufere.
Ajung la birou. Nu impusc portarii, sunt oricum batuti de soarta. Urc si fac sase victime. Scurt. In cap. Nu conteaza ca nu am schimbat doua vorbe cu unii din ei. Atmosfera se va destinde si eficienta va creste. Din nou, sase morti e un pret mic pentru un boost adus companiei. Aproape moca. Ar fi fost sapte, dar una a avut un puternic instinct de autoconservare si ne-a lasat la timp.
Daca e zi cu conferinta, macelaresc cinci – sase piscotari. Cam atatia vin in medie la un eveniment de 20 de oameni.
Daca se intampla sa aiba si Steaua meci in ziua aia, dispare clanul Becali. Si il omor si pe Nesu. Pentru binele jocului.
Absolut neaparat, impuscata o casiera de la La Fourmi si grasa de la mezeluri. De dragul haosului.
Cam astea ar fi premeditatele. Nu e deloc mult. Cu numai 16-17 victime, plus unul ranit sau mort, un manelist, si potential familia Becali si Nesu, cred ca as fi cat se poate de pasnic. Si as face si un mare bine omenirii.
Ce e pe langa, e bonus. Let the rampage begin!
Idealistic vorbind, intra in catarea pustii redactia Libertatea, Dan Diaconescu, stiristii ProTV de la ora cinci, taximetristii, Radu Ghetea, fratii Inzaghi, tot stafful UPC fara discriminare, Geoana, Vadim cu tot cu Zavoranu, copilul din reclama Hochland, MTV Romania doar ca sa ne dea inapoi MTV Europe, grasele, arabetii, manelistii, medicii spagari, politistii din aceleasi motive, publicitarii care au lucrat pentru Aviva sau reclamele la detergenti, Seal, Jennifer Lopez, muncitorii care schimba bordurile, Vanghelie, Borcea, Ioanitoaia, tiganii, evreii, ungurii, moldovenii de peste Prut cu putine exceptii, francezii, italienii de mana a doua din cluburile de fite, femeile ieftine din hainele scumpe, controlorii RATB, Michael Bolton, Bill Gates, designerii Ssang Yong, importatorii Champion, Vuta de la GFI pentru restanta, Cojanu de placere….
Lista asta poate continua for ever. And ever. And ever. And ever. Daca nu as avea o pusca in mana v-as spune sa imi dati una sa ma opresc, dar nu stiu cum as reactiona. And ever. And ever. And ever.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: