Salonul marlanilor

10 10 2007

Vorbeam azi cu un coleg de la un site auto. Despre Salonul Cel-mult-national Auto Otopeni. Mi-am facut publica opinia despre eveniment in mod oficial, nu e nevoie sa o repet. Mi-a povestit bilantul celor cateva masini in lupta cu marlanismul romanilor.
Prima chestie nu ar fi chiar grava. Ssang Yong a facut dintotdeauna cele mai infecte masini (indraznesc sa spun ca mai urate si decat Loganul). Si se pare ca un romanas a reusit sa plece cu schimbatorul de viteze dintr-o masina. Nu demontat, ci rupt. Pe asta inca nu o consider vandalism, ci razbunare a esteticului.
Idilic a fost omul care a umplut torpedoul unui BMW cu branza. Multa. Branza. Gigi, ai fost la salon?
Pe un baiat l-a deranjat paza in timp ce mesterea la un stergator. El zice ca vroia sa vada cum functioneaza. Ei zic ca mai avea un pic si reusea sa plece cu el.
Mentiune speciala pentru cei care au lasat cotoarele de mere prin Fiaturi si si-au stins tigara pe scaunul din dreapta. Stins tigara intr-un salon in care fumatul este interzis.
Si premiul cel mare cretinului care s-a urcat pe o schela de la Fiat ca sa ia un balon umplut cu heliu. Cand l-au coborat organele, ar fi spus ca macar cu atat sa se aleaga de banii dati pe bilet. Bine Spiderman!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: