Cartofi taranesti

29 09 2007

Imi spune si mie exact ce anume reprezinta felul asta de mancare? Ca de ani buni cartofii taranesti sunt fie prajiti, fie copti, fie fierti, si langa ei apar fie smantana, sunca, bacon, ceapa sau usturoi, fie toate la un loc. Sau e o chestie mai mult de freestyle decat o mancare cat de cat definita?


Actions

Information

2 responses

1 10 2007
admin

E si un pic de freestyle dar e si felul in care sunt taiati. Spre deosebire de cartofii pai, cartofii taranesti sunt taiati mai mari si in bucati inegale.

12 08 2008
Alexandra

Cartofii taranesti (in viziunea mea) sunt fierti si apoi prajiti in tigaie cu ulei, condimente si altele (de ex sunca, ceapa, branza) astfel incat raman pufosi in interior si crocanti in exterior. Cred ca aceasta dubla procesare e ceea ce ii deosebeste fundamental de cartofii prajiti sau fierti. SI mai e, cum ziceai si tu, doza de freestyle a fiecaruia….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: