Ok, NOW we are fucked.

7 09 2007

Intre doua injuraturi, trei coate in gura si o ranga in Maybach, oierul soios a rupt in doua si traditia colindelor. Merry Fucking Christmas, asshole!
Mai jos, stirea scoasa de niuzin.

Becali scoate un album de colinde şi muzică religioasă

Gigi Becali va scoate, în preajma Crăciunului, un album cu minimum 12 piese, colinde şi muzică religioasă, pentru care va colabora cu trupa Hora şi cu un cor de preoţi dintr-una dintre bisericile pe care le-a ridicat, a spus pentru NewsIn directorul casei de discuri RBA, Radu Baron.

“L-am auzit cântând după meciul cu Steaua şi eram la repetiţii cu fetele de la Hora şi am spus: ‘Băiatul ăsta chiar are voce'”, a explicat Baron cum i-a venit ideea colaborării cu finanţatorul echipei Steaua.

La plecarea din stadionul din Ghencea, după terminarea meciului dintre Steaua şi Bate Borisov, Becali a cântat “Cu noi este Dumnezeu”.

Directorul casei de discuri a menţionat că încă nu s-au stabilit piesele sau numărul exact al acestora, dar că albumul va fi “o lucrare complexă”.

“Va fi un album mai amplu, nu va cânta doar Gigi, pentru că nu ar avea acelaşi succes”, a spus Radu Baron.

“Sunt sigur că albumul va avea mare succes pentru că am o voce foarte bună”, a declarat Becali, citat în ediţia de joi a cotidianului “Libertatea”. “Eu am muzica în sânge, aşa că nu va fi nevoie să iau niciun fel de lecţii. Am ureche muzicală şi un timbru puternic.”

Şi Radu Baron este de aceeaşi părere. Întrebat dacă Becali va lua lecţii de canto, a spus că nu ştie unde a mai cântat acesta, dar cântă “binişor”. “Nu are nevoie!”

Baron a declarat că Becali va colabora cu mai multe trupe de la casa de discuri RBA, printre care Hora, şi a adăugat că finanţatorul echipei Steaua va cânta alături de un cor de preoţi de la una dintre bisericile pe care acesta le-a ridicat.

“Vor fi multe voci, cântecele religioase sunt pe mai multe voci, există o armonizare bizantină”, a menţionat Baron. “Nu facem o jucărie, cum cred unii.”

Becali vrea să cânte “Fericirile”, care se cântă la Sfânta Liturghie sau la slujbele de înmormântare, iar celelalte piese vor fi stabilite de finanţatorul echipei Steaua şi Radu Baron.

“Cu vocea mea, o să vând de rup şi sunt convins că voi face bani buni şi din muzică. Pe de altă parte, vreau să readuc poporul român la credinţă în Dumnezeu”, a explicat Becali, citat de “Libertatea”

Suma strânsă din vânzarea albumului va fi donată. “El (Gigi Becali – n.r.) va fi Moş Crăciun şi fetele (membrele trupei Hora – n.r.), Crăciuniţele”, a spus Baron. “Cumpărăm, umplem un camion cu cadouri, în funcţie de sumă, şi le ducem la oamenii care au nevoie. O să fie ceva frumos şi nu e în scopul de a ne îmbogăţi.”

Încă nu s-a stabilit dacă Becali va pleca şi în turneu cu albumul, dar Radu Baron a menţionat că i se pare normal ca Becali să cânte într-una dintre bisericile pe care le-a finanţat.

Una dintre piesele de pe album va beneficia şi de un videoclip, care va rula în exclusivitate pe “Hits Tv”, televiziune deţinută de directorul RBA. “Să ne crească audienţa”, a spus Radu Baron.

Advertisements

Actions

Information

One response

24 04 2011
Case de vanzare

Si eu vreau sa imi cumpar o casa si acum ma documentez peste tot despre preturi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: